1

Ὁ Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος

Την Πέμπτη 25 Ιουλίου το απόγευμα θα χοροστατήσει κατά τον πανηγυρικό εσπερινό στο Ιερό εξωκλήσι της Αγίας Παρασκευής (παλαιά Γοδοβάζδα ) Καλομοίρας.

Την Παρασκευή 26 Ιουλίου θα χοροστατήσει κατά τον Όρθρον και θα λειτουργήσει στον Ιερό Εξωκλήσι της Αγ. Παρασκευής Κακοπλευρίου.

Την Παρασκευή το απόγευμα θα υποδεχθεί τεμ. Ιερού Λειψάνου του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Παντελεήμονος, στα προπύλαια του ομώνυμου Ιερού Ναού στη Διάβα και στη συνέχεια θα χοροστατήσει κατά τον πανηγυρικό εσπερινό.

Το Σάββατο 27 Ιουλίου θα μεταβεί εις την Βέροια και θα λειτουργήσει επί τοις ονομαστηρίοις του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος.

Την Κυριακή 28 Ιουλίου θα χοροστατήσει κατά τον Όρθρον, και θα λειτουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Κορομηλιάς.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Γίνεται γνωστόν εκ της Ιεράς Μητροπόλεως, ότι τα γραφεία της Μητροπόλεως θα παραμείνουν κλειστά κατά τα διαστήματα , από Δευτέρα 15 Ιουλίου έως και Τετάρτη 31 Ιουλίου και από Παρασκευή 16 Αυγούστου έως και Παρασκευή 30 Αυγούστου.
Μόνον περιπτώσεις εκδόσεως Αδειών Γάμων και Πιστοποιητικών Ελευθερογαμίας θα εξυπηρετούνται στα Γραφεία της Μητροπόλεως κάθε Τρίτη και Πέμπτη από 10.00 π.μ. έως 12.00 μ.

footer


Δημιουργία ιστοτόπου ΑΔΑΜ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ