SAM 1064

Ὁ Σεβασμιώτατος  Μητροπολίτης  Σταγών και  Μετεώρων κ. Θεόκλητος

Το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου   θα χοροστατήσει κατά τον Όρθρον και θα λειτουργήσει εις τον πανηγυρίζοντα   Ενοριακόν Ιερόν Ναόν Αγ. Αναστασίας Αμαράντου.

Την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου, θα χοροστατήσει κατά τον Όρθρον και θα λειτουργήσει εις τον  Ενοριακόν Ιερόν Ναόν Αγ. Αθανασίου Σαρακίνας.

Την Τρίτη 25 Δεκεμβρίου εορτή των Χριστουγέννων  θα χοροστατήσει κατά τον Όρθρον και θα τελέσει την Χριστουγεννιάτικη Θεία Λειτουργία εις τον  Μητροπολιτικόν Ιερόν Ναόν του Αγ. Βησσαρίωνος.

Την Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου, θα χοροστατήσει κατά τον Όρθρον και θα τελέσει την Θεία Λειτουργία εις τον Βυζαντινόν Ενοριακόν Ιερόν Ναόν Κοιμήσεως Θεοτόκου Καλαμπάκας.

Το απόγευμα της Τετάρτης θα χοροστατήσει κατά τον Μέγαν Εσπερινόν εις την εορτάζουσα   Ιερά  Μονή του Αγ. Στεφάνου, όπου και θα κηρύξει τον Θείο Λόγον.

Την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου,  θα χοροστατήσει κατά τον Όρθρον , θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στην ως άνω πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή.

 

Ανακοίνωση

Οι καθημερινές Θείες Λειτουργίες στο Ιερό παρεκκλήσιο του Αγ.  Αθανασίου  Καλαμπάκας δεν θα πραγματοποιηθούν για το διάστημα της δωδεκαεόρτου  περιόδου.  

footer


Δημιουργία ιστοτόπου ΑΔΑΜ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ