ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ 

 

Ενημερώνουμε τους κατοίκους της περιφερείας της Ιεράς Μητροπόλεως Σταγών και Μετεώρων και σύμφωνα με το από 19 Ιουνίου 2017 Δελτίο Τύπου της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος ότι αυτές τις ημέρες στην περιοχή μας δρα και κινείται η προτεσταντική Οργάνωση ονομαζόμενη << Ελληνική Ιεραποστολική Ένωση >> και με μια ευρείας εκστρατείας που ονομάζεται «Operation Joshua (Οπερέισον Τζόσουα) – Κάθε σπίτι » και θα διανείμουν Καινές Διαθήκες και άλλο υλικό προτεσταντικού χαρακτήρα που είναι ασυμβίβαστο προς την Ορθόδοξη Πίστη μας .

Η Ιερά Σύνοδος μας καλεί να μην ενδώσουμε στην δωρεάν Καινή Διαθήκη που θα μας προσφέρουν γιατί αυτός είναι ο τρόπος για να μας πλησιάσουν και να συζητήσουν μαζί μας .

Έχουμε μεγαλώσει σε μια περιοχή που έχει αυξημένη την πνευματικότητα και μπορούμε να ξεχωρίσουμε πιο είναι το σωστό για την πίστη μας και δεν χρειαζόμαστε τις διάφορες νεοφανείς αιρετικές κινήσεις , ούτε τους διαφόρους «κήρυκες » τους από το εσωτερικό ή το εξωτερικό .

Ας είμαστε προσεκτικοί αυτές τις ημέρες και Δεν χρειάζεται να έχουμε επικοινωνία με αιρετικούς που αλλοιώνουν αυτά που πιστεύουμε .


Όποιος δεν έχει Καινή Διαθήκη στο σπίτι του και θέλει να αποκτήσει ας έλθει στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Σταγών και Μετεώρων .


Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως .
footer


Δημιουργία ιστοτόπου ΑΔΑΜ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ