IM

                   Ὁ Σεβασμιώτατος  Μητροπολίτης  Σταγών και  Μετεώρων  κ. Θεόκλητος

       Την Πέμπτη το απόγευμα   2 Αυγούστου θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Μεγάλου Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο στην Ιερά Μονή Κοιμ. Θεοτόκου Χρυσίνου στις 5.30μ.μ και στη συνέχεια στις 7.30μ.μ. θα χοροστατήσει κατά  την ίδια ακολουθία στον Ιερό Ενοριακό  Ναό της  Αγ. Παρασκευής Κλεινοβού.

       Την Παρασκευή το απόγευμα 3 Αυγούστου θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Μικρού Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό Ενοριακό Ναό Γεν. Θεοτόκου Αχλαδέας.

      Το Σάββατο το πρωΐ 4 Αυγούστου θα μεταβεί στην Λάρισα όπου θα λάβει μέρος σε Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο και στη συνέχεια στο τεσσαρακονθήμερο  μνημόσυνο που θα τελεσθεί  εις μνήμη του Μακαριστού Μητροπολίτου  Λαρίσης και Τυρνάβου  Κυρού Ιγναντίου.  

      Την Κυριακή το πρωΐ   5  Αυγούστου  θα χοροστατήσει κατά τον Όρθρον , θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ενοριακό Ναό  Αγ. Δημητρίου Κρανιάς.

      Το απόγευμα της Κυριακής θα Χοροστατήσει κατά τον πανηγυρικό εσπερινό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Μεγ. Μετεώρου.

      Το πρωΐ της Δευτέρας 6 Αυγούστου ανήμερα της εορτής της Μεταμορφώσεως θα χοροστατήσει κατά τον Όρθρον και θα λειτουργήσει στην προαναφερομένη Ιερά Μονή.

      Το απόγευμα της Δευτέρας θα χοροστατήσει κατά τον πανηγυρικό εσπερινό των κτητόρων στην Ιερά Μονή Ρουσάνου.

      Την Τρίτη το πρωΐ 7 Αυγούστου θα χοροστατήσει κατά τον Όρθρον   και θα λειτουργήσει στην Ιερά Μονή Αγ. Τριάδος .

      Την Τρίτη το απόγευμα θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Μεγάλου Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο στην Ιερά Μονή Κοιμ. Θεοτόκου Σταγιάδων. 

      Το απόγευμα της Τετάρτης 8 Αυγούστου  θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Μικρού Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο στις 6.30μ.μ. στον Ιερό Ενοριακό  Ναό Κοιμ. Θεοτόκου Καλλιρρόης και στις 7.30μ.μ. στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγ. Παρασκευής Στεφανίου.

      Το απόγευμα της Πέμπτης 9 Αυγούστου θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Μεγάλου Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο στην Ιερά Μονή Αγίων Θεοδώρων.

      Την Παρασκευή το βράδυ  10  Αυγούστου θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στην Ιερά Μονή Μεγ. Μετεώρου.

      Το Σάββατο 11 Αυγούστου θα αναχωρήσει για Καλαμάτα μαζί με Πατέρες της Μητροπόλεώς μας προκειμένου   

      Την Κυριακή 12 Αυγούστου να παραβρεθεί    στα εγκαίνια της ανακαινισμένης Μονής  της μετάνοιας του , Ιερά Μονή Βουλκάνου. 

      Την Δευτέρα 13 Αυγούστου θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Μικρού Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο στις 6.00 στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγ. Πάντων Ανθούσας και στις 7.30 στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγ. Φανερωμένης Πολυθέας. 

footer


Δημιουργία ιστοτόπου ΑΔΑΜ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ