B9M0AX rsz 1024x681

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος

  • Την Τετάρτη το απόγευμα 25 Ιουλίου θα χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά τον πανηγυρικό εσπερινό στον Ιερό Ναό Αγ. Παρασκευής Καστανιάς.
  • Την Πέμπτη το πρωΐ 26 Ιουλίου θα χοροστατήσει κατά τον Όρθρον, θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ενοριακό Ναό της Αγίας Παρασκευής Αηδόνας.
  • Το απόγευμα της Πέμπτης θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό  στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίας Παρασκευής Χαλικίου.
  • Την Παρασκευή 27 Ιουλίου θα χοροστατήσει κατά τον Όρθρον, θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον  Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Κακοπλερίου.
  • Το Σάββατο 28 Ιουλίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Βησσαρίωνος θα χοροστατήσει κατά τον Όρθρον ,θα λειτουργήσει και θα τελέσει μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του μακαριστού Αρχιμανδρίτου και πρωτοσυγκέλλου της καθ΄υμάς Μητροπόλεως π. Γεωργίου Στέφα.
  • Την Κυριακή 29 Ιουλίου θα χοροστατήσει κατά τον Όρθρον και θα λειτουργήσει στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής Κορομηλιάς.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Γίνεται γνωστόν εκ της Ιεράς Μητροπόλεως ότι τα γραφεία της Μητροπόλεως ,θα παραμείνουν κλειστά , κατά τα διαστήματα, από Δευτέρα 16 Ιουλίου έως και Τρίτη 31 Ιουλίου και από Πέμπτη 16 Αυγούστου έως και την Παρασκευή 31 Αυγούστου.
Μόνον περιπτώσεις εκδόσεως Αδειών Γάμων και Πιστοποιητικών Ελευθερογαμίας θα εξυπηρετούνται στα Γραφεία της Μητροπόλεως κάθε Τρίτη και Πέμπτη από 10.00 π.μ. έως 12.00 μ.

 
 

footer


Δημιουργία ιστοτόπου ΑΔΑΜ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ