Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Σεραφείμ την Παρασκευή το απόγευμα 10-3-2017 θα τελέσει την ακολουθία των Β’ Χαιρετισμών στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Καλαμπάκας


Την Κυριακή 12-3-2017 θα λειτουργήσει και ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους Ξηροκάμπου.


Το απόγευμα της Κυριακής θα παραστεί στον Γ’ κατανυκτικό εσπερινό στον Ιερό Ναό Οσίων Μετεωριτών Πατέρων.

 

ΤΟ ΚΗΡΥΓΜΑ ΜΑΣ

 


– Ο Πρωτοσύγκελλος Αρχιμανδρίτης Νήφων Καψάλης την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017 θα τελέσει την ακολουθία των Β’ Χαιρετισμών (Πρώτη ακολουθία 5:00 μ.μ.) στην Ι. Μονή Μεγάλου Μετεώρου και (Δεύτερη ακολουθία 9:00μ.μ.) στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγ. Βησσαρίωνος Καλαμπάκας.
Την Κυριακή 12 Μαρτίου 2017 θα Λειτουργήσει και ομιλήσει στην Ι. Μονή Μεγάλου Μετεώρου.
Την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017 θα τελέσει την Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στον Ι. Ναό Οσίων Μετεωριτών Πατέρων.
– Ο Αρχιμ. Δομέτιος Ντελλής την Κυριακή θα λειτουργήσει και ομιλήσει Ι. Μονή Αγίας Τριάδας.
– Ο Αρχιμ. Πολύκαρπος Βενέτης την Κυριακή θα λειτουργήσει στην Ι. Μονή Αγίου Νικολάου Αναπαυσά
– Ο Αρχιμ. Δωρόθεος Τζεβελέκας την Κυριακή θα λειτουργήσει στην Ι. Μονή Αγίου Γεωργίου Αύρας.
– Ο Αρχιμ. Μακάριος Ιακωβάκης την Κυριακή θα λειτουργήσει στην Ι. Μονή Αγ. Νικολάου Σιαμάδων.
– Ο Αρχιμ. Βαρλαάμ Νιαβής την Κυριακή θα λειτουργήσει στην Ι. Μονή Βαρλαάμ.

ΚΑΤΑΝΥΚΤΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ


Την Κυριακή 12 Μαρτίου 2017 και ώρα 6:00μμ στον Ι. Ναό Οσίων Μετεωρίτων Πατέρων θα τελεστεί ο Β’ Κατανυκτικός Εσπερινός και Θα ομιλήσει ο Αρχιμανδρίτης Δομέτιος Ντελλής καθηγούμενος της Ι. Μονής Αγίας Τριάδας Μετεώρων, με ΘΕΜΑ: « Η προσευχή κατά τον Άγιο Γρηγόριο Παλαμά».

ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΑΓΙΟΥ ΒΗΣΣΑΡΙΩΝΟΣ
Η Ιερά Μητρόπολη Σταγών και Μετεώρων προσπαθώντας να διευκολύνει αλλά και να δώσει την ευκαιρία στους εργαζομένους και στους νέους, που έχουν φροντιστήρια, να μη μείνουν εκτός της πνευματικής ευκαιρίας που προσφέρετε την Μεγάλη Τεσσαρακοστή με τους Χαιρετισμούς της Παναγίας, θα τελεί δεύτερους Χαιρετισμούς στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος κάθε Παρασκευή 21:00-22:00.

ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ


Στο Παρεκκλήσιο του Αγίου Αθανασίου Καλαμπάκας κατά την διάρκεια της Μ. Τεσσαρακοστής θα τελείται κάθε Σάββατο Θεία Λειτουργία από ώρα 7:30 π.μ. έως 9:00 π.μ. και κάθε Τρίτη άπό ώρα 7:15 π.μ έως 9:00π.μ η Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων.

footer


Δημιουργία ιστοτόπου ΑΔΑΜ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ