ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΣΤΑΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΕΩΡΩΝ

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Σεραφείμ

Το Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016 το πρωΐ στην Ι. Μονή των Αγ. Θεοδώρων θα τελέσει ι. Μνημόσυνο του αειμνήστου Ευαγγέλου Σωτηρίου, που είχε εργασθεί με ζήλο επι πολλά έτη στην Ενορία του Αγ. Δημητρίου Κρανιάς.
Τήν Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016 θα λειτουργήσει στον Ι. Ναό των Οσίων Μετεωριτών Πατέρων Καλαμπάκας και περί ώρα 12:00 μ.μ. θα προστεί στην Αίθουσα του ιδίου Ι. Ναού της Εκδηλώσεως που θα γίνει για τις οικογένειες των Ιερέων της Ι. Μητροπόλεως και ακολούθως θα ευλογήσει την πίτα.

ΤΟ ΚΗΡΥΓΜΑ ΜΑΣΟ Πρωτοσύγκελλος Αρχιμ. Νήφων Καψάλης την Κυριακή το πρωΐ θα λειτουργήσει στην Ι. Μονή Μεγ. Μετεώρου και την Τρίτη το βράδυ προς Τετάρτη επι τη εορτή της ανακομιδής των ι. Λειψάνων του Αγ. Ιωάννου του Χρυσοστόμου θα τελέσει την ι. Αγρυπνία στον Ι. Ναό Αγ. Κων/νου & Ελένης Καλαμπάκας.
Ο Καθηγούμενος Αρχιμ. Δομέτιος Ντελλής την Κυριακή θα λειτουργήσει στην Ι. Μονή Αγ. Τριάδος.
Ο Αρχιμ. Μακάριος Ιακωβάκης την Κυριακή θα λειτουργήσει και ομιλήσει στην Ι. Μονή Σιαμάδων.
Ο Αρχιμ. Δωρόθεος Τζεβελέκας την Κυριακή θα λειτουργήσει στον Ι. Ναό Αγ. Γεωργίου Αύρας.
Ο Αρχιμ. Βενέδικτος Ζαχαράκης την Κυριακή θα λειτουργήσει στην Ι. Μονή Βαρλαάμ.

ΙΕΡΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ

Γίνεται γνωστό στο φιλόχριστον πλήρωμα της Ιεράς Μητροπόλεώς μας πως στις 4 Ενορίες της πόλεώς μας θα γίνεται καθημερινά ( εκτός Τετάρτης) η Ακολουθία της Ι. Παρακλήσεως ως εξής:
Κάθε Δευτέρα και ώρα 5:00 μ.μ. θα τελείται στον Ι. Ναό Κοιμ. Θεοτόκου η Ι. Παράκλησις της Παναγία μας.
Κάθε Τρίτη και ώρα 5:00 μ.μ. θα τελείται στον Ι. Μητροπ. Ναό Αγ. Βησσαρίωνος η Ι. Παράκλησις του Αγίου Βησσαρίωνος.
Κάθε Πέμπτη και ώρα 5:00 μ.μ. θα τελείται στον Ι. Ναό Οσίων Μετεωριτών Πατέρων η Ι. Παράκλησις των Οσίων Μετ. Πατέρων.
Κάθε Παρασκευή και ώρα 5:00 μ.μ. θα τελείται στον Ι. Ναό Αγ. Κων/νου & Ελένης η Ι. Παράκλησις του Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού.

ΙΕΡΑ ΑΓΡΥΠΝΙΑ

Την Τρίτη 26 του μηνός το βράδυ προς Τετάρτη 27 του μηνός επι τη εορτή της ανακομιδής των ι. Λειψάνων του Αγ. Ιωάννου του Χρυσοστόμου και ώρα 8:30 μ.μ. θα τελεσθεί από τον Πρωτοσύγκελλο μας Αρχιμ. π. Νήφωνα Καψάλη, Ιερά Αγρυπνία στον Ι. Ναό Αγ. Κων/νου & Ελένης Καλαμπάκας.
Την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016 το βράδυ ΔΕΝ θα τελεσθεί η καθιερωμένη Ιερά Αγρυπνία στο Παρεκκλήσιο του Τιμ. Προδρόμου Καλαμπάκας.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Στο Παρεκκλήσιο του Αγίου Αθανασίου Καλαμπάκας τελείται ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ Θεία Λειτουργία από ώρα 7:30 π.μ. έως 9:00 π.μ. ΕΚΤΟΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

 

footer


Δημιουργία ιστοτόπου ΑΔΑΜ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ