2

Μέσα στο χαρμόσυνο κλίμα και συμφώνος με την προβλεπόμενη Εκκλησιαστική Τάξη της Αγίας μας Εκκλησίας, τελέσθηκαν , υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σταγών και Μετεώρων κ.Θεοκλήτου, τα εγκαίνια του Ιερού Ναού Πάντων των Αγίων Μύκανης.

Το πρωί της Κυριακής 14 Ιουλίου 2019., έλαβε χώρα η Ακολουθία του Όρθρου, ενώ εν συνεχεία ακολούθησε η Τελετή των Ιερών Εγκαινίων και η πρώτη πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ.Θεοκλήτου.

Στην σύντομη ομιλία του προ της Απολύσεως της Θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ.Θεόκλητος ,  ευχαρίστησε όλους όσους εκοπίασαν και προσέφεραν τα μέγιστα εμφανώς και αφανώς, ιδιαιτέρως τον  π. Ιωάννη Κουβελά , ώστε να οδηγηθούμε στην σημερινή μεγάλη ημέρα της πνευματικής αναψυχής των Εγκαινίων του Ναού, ο οποίος ευχήθηκε να είναι ένας ακόμα τόπος παρηγοριάς, προσευχής και θεραπείας πάντων των σωματικών και πνευματικών νοσημάτων, διότι όπως χαρακτηριστικά ετόνισε κάθε Ναός είναι και ένα πνευματικό Ιατρείο, αρκεί να καταφεύγουμε εκεί με τις σωστές προϋποθέσεις. 

Πρίν το «Δι' ευχών» ο Ποιμενάρχης μας κ.Θεόκλητος χειροθέτησε σε οικονόμο  τον εφημέριο της ενορίας Οξυνείας π.Ιωάννη Κουβελά..

footer


Δημιουργία ιστοτόπου ΑΔΑΜ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ