5

Την 6η του τρέχοντος μηνός Νοεμβρίου ε.έ. και κατόπιν προσκλήσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σταγών και Μετεώρων κ.Θεοκλήτου , πραγματοποιήθηκε η 2’ κατά σειρά Ιερατική Σύναξη για το τρέχον εκκλησιαστικό έτος, εις τον ενοριακό Ναό των Οσίων Μετεώριτων Πατέρων . 

b8

Το πρωΐ ο σεπτός Ποιμενάρχης μας κ.Θεόκλητος   χοροστατήσε κατά τον Όρθρον και ετέλεσε την Θεία Λειτουργία  στον Ιερό Ενοριακό Ναό Οσίων Μετεωριτών Πατέρων, επί τη συμπληρώσει ενός έτους Αρχιερωσύνης ,  Ενθρονίσεως και Ποιμαντορίας του στην Ιερά Μητρόπολη Σταγών και Μετεώρων.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος, ο οποίος αφού πρώτα καλωσόρισε και ευχήθηκε στους Ιερείς καλή εκκλησιαστική χρονιά, αναφέρθηκε εν συντομία στα θέματα που θα απασχολήσουν την παρούσα εκκλησιαστική χρονιά τις Ιερατικές συνάξεις. Εν συνεχεία αναφέρθηκε σε διάφορα  κοινωνικά και εκκλησιαστικά θέματα που απασχόλησαν την τελευταία περίοδο .

Στη συνέχεια  μίλησε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμ. Βαρλαάμ Νιαβής , για το ενδιαφέρον θέμα: «Τα χαρίσματα της Ιερωσύνης κατά τον Άγιον Ιωάννην τον Χρυσόστομον».

footer


Δημιουργία ιστοτόπου ΑΔΑΜ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ