PSX 20180728 131301

Πολυαρχιερατικό Μνημόσυνο τελέστηκε σήμερα, Σάββατο 28 Ιουλίου 2018, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Βησσαριώνος Καλαμπάκας, για τον μακαριστό Αρχιμανδρίτη Γεώργιο Στέφα πρώην Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως Σταγών και Μετεώρων,με αφορμή την συμπλήρωση ενός έτους από την κοιμησή του.

Προηγήθηκε πολυαρχιερατικό συλλείτουργο προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτου Αυλώνος κ.Χριστοδούλου συλλειτουργούντων του Σεβ. Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ.Χρυσοστόμου και του σεπτού Ποιμενάρχου μας Σταγών και Μετεώρων κ.Θεοκλήτου . 

Ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος π.Σωτήριος Χαρίσης  απευθυνόμενος στο πολυπληθές εκκλησίασμα αναφέρθηκε στην προσωπικότητα και το πολύπλευρο έργο του π.Γεωργίου, τονίζοντας ότι στάθηκε πατρικά σε όποιον χρειάστηκε την συμβουλή και την βοήθειά του. 

Παρέστησαν ο Δήμαρχος Μετεώρων κ.Χρήστος Σινάνης , ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων  κ.Χρήστος Μιχαλάκης, ο πρώην Βουλευτής Ηλίας Βλαχογιάννης, εκπρόσωποι της Δημοτικής Αυτοδιοικήσεως και των φορέων της πόλεως, καθώς επίσης πλήθος κόσμου και πιστοί από πολλά μέρη της επαρχίας μας, 

 

 

footer


Δημιουργία ιστοτόπου ΑΔΑΜ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ